EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 


Az alábbiakban összefoglaljuk a Sidewayz Borkereskedés webáruházának vásárlási feltételeit. Amennyiben további kérdésed van, nézd át a Gyakori kérdések menüpontot, ha pedig még itt sem kapsz választ problémádra, hívd Ügyfélszolgálatunkat a
+36 1 299 0199 számon.

1. Regisztráció

A Sidewayz Borkereskedés webáruházának megtekintéséhez, a hírek, a borok közötti böngészéshez nem szükséges regisztráció.

Amennyiben bármilyen tételt megrendelnél, már regisztrálnod kell magad, itt az oldalon, a regisztrációs ablakban. A regisztráció során meg kell adnod a nevedet, a számlázási címedet, e-mail címedet és telefonszámodat. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükségesek. Adataidat bármikor módosíthatod, de a kiszállítást mindig az éppen érvényes adataiddal kíséreljük meg, és az adatokban közben beállt változásokért Te felelsz. Fontos: a szállítási címet nem kérjük ekkor, mert sűrűn változhat. A szállítási címet minden megrendeléskor külön kell megadnod a megrendeléssel egyidőben.

Személyes adataidat bizalmasan kezeljük, azt kizárólag e weboldallal összefüggésben használjuk, harmadik személy részére semmilyen információt nem szolgáltatunk ki. Amennyiben regisztrációdat törlöd, adataidat mi is töröljük adatbázisunkból.

Személyes adataid megadása mellett meg kell adnod választott felhasználónevedet (ez lehet becenév, vagy bármi más is) és az általad választott jelszót is. Amikor kitöltötted az összes szükséges rovatot, nyomd meg a Regisztráció gombot. A rendszer hamarosan egy e-mail küld Neked, melyben megerősítjük a felhasználónevet és a jelszót, majd egy linkre kattintva aktiválhatod a regisztrációt.


2. Árak, kedvezmények

A webáruházban feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi árak, vagyis az ÁFÁ-t tartalmazzák, azokra semmilyen addicionális felár nem kerül a szállítási költségeken kívül (lásd Fizetés és szállítás menüpont).

Amennyiben legalább 12 darab terméket rendelsz (nem csak bort) egyszerre, automatikusan 10% kedvezményt kapsz. Ez a tény, a kedvezmény mértéke és a fizetendő összeg azonnal megjelenik a kosár összesítő sorában.

Fontos: Szabályaink értelmében 120 000 Ft-ot elérő vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Ez azonban a számlán szereplő összegre, vagyis a kedvezménnyel csökkentett összegre vonatkozik, és NEM az eredeti (kedvezménnyel nem csökkentett) összegre.

3. A vásárlás menete

- Amennyiben első alkalommal vásárolsz, regisztrálj!
- Lépj be az oldalra felhasználóneveddel és jelszavaddal.
- Válaszd ki a termékeket, és egymás után helyezd őket a kosárba.
- Ha mindent kiválasztottál, lépj tovább a Megrendelőlapra.
- A Megrendelőlapon add meg az összes ott megkívánt adatot, válassz kiszállítási és fizetési módot, majd nyilatkozz a vásárlási feltételek elfogadásáról és életkorodról.
- Ha minden kész, kattints a Megrendelés feladása feliratú gombra.
- Hamarosan kapsz egy e-mailt, amiben megtalálható a rendelésed összes adata és a rendelésszám is. Munkatársunk is telefonálni fog, hogy ellenőrizze a rendelést. Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, hívd a +36 1 299 0199-es számot, Ügyfélszolgálatunk szívesen áll a rendelkezésedre.
- Fontos: előfordulhat, hogy egy-egy tétel rendelésed pillanatában éppen elfogy. Ilyen esetben Ügyfélszolgálatunk mindenképpen megkeres, hogy megbeszéljük a teendőket: fenntartod-e rendelésedet, vagy más megoldást keressünk...


4. Szállítási és fizetési feltételek

Lásd a megfelelő menüpontban. Klikk ide...


5. Reklamáció

Amennyiben a vásárolt termékekkel kapcsolatban bármilyen kifogásod van, kérjük, hogy a lehető legrövidebb időn belül jelezd a Sidewayz Borkereskedés ügyfélszolgálatának telefonon. Jogos reklamáció esetén (pl. nem azt kaptad, amit rendeltél, nem annyit, stb.) minden költségedet megtérítjük, illetve amennyiben rendelésedet fenntartod, azt saját költségünkön teljesítjük.

Ha bármilyen egyéb kérdésed, észrevételed, vagy problémád merül fel, kérünk hívd Ügyfélszolgálatunkat, vagy írj e-mailt:

T.: +36 1 299 0199, H-P 11.00-18.00
E-mail: ehorvath@sidewayz.hu

6. Elállás

A szerződéstől, az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhatsz, amennyiben az árutlt csomagot bontatlanul, újraeladható állapotban vissza tudod szolgáltatni. Az áru ellenértékét és a szállítási díjat ez esetben legkésőbb 30 napon belül visszafizetjük. Az áru visszaszállításának költségét ebben az esetben neked kell viselni.

7. Felügyeleti szerveink

A Sidewayz Borkereskedés webshopjának üzemeltetője:

Mountner & Pitman Kft.
Székhely: 1237 Budapest, Hrivnák Pál u. 154.
Bolt: 1081 Budapest, Kenyérmező u. 6.
Kiskereskedelmi engedély: 05-1550/2008,
Kiállító: Budapest Józsefváros Polgármesteri Hivatal

Amennyiben panaszod van, és velünk nem tudod megoldani, Budapest Józsefváros Polgármesteri Hivatal jegyzőjéhez, illetve a fogyasztóvédelmi hatósághoz fordulhatsz.

 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva