EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 


A Sidewayz Borkereskedés weboldalán megrendelt árut háromféle módon veheted át és fizetheted ki:

1. Átveheted és kifizetheted a már összekészített árut fő üzletünkben, a 1081 Budapest, Kenyérmező u. 6. szám alatt, nyitvatartási időben, hétfőtől péntekig 11 és 18 óra között. Ez esetben természetesen nem kell szállítási díjat fizetned.

2. Kiszállítást kérsz, de az összeget előre átutalod nekünk a következő adatokkal:

Mountner & Pitman Kft.
Bankszámlaszám: 10102086-76353002-00000002
Hivatkozás: az e-mailben kapott visszaigazolás sorszáma. (Ez utóbbit – a félreértések elkerülése végett – mindenképpen tüntesd fel.)

Ha ezt az opciót választod, a kiszállítási díjból 1000 Ft kedvezményt kapsz. Viszont ez esetben a megrendelt árut csak akkor indítjuk útra, ha átutalásod beérkezett. Fontos: ha egyébként a kiszállítás ingyenes, akkor ezt a kedvezményt nem tudod érvényesíteni!

3. Kiszállítást kérsz, és az összeget a futárnak fizeted ki.


A szállítási feltételek a következők:

1. Amennyiben bármely napon 11 óra előtt feladod megrendelésedet, Budapesten már másnap, Magyarország egyéb részein harmadnapon megkapod az árut. Nagyon fontos: Magyarországon kívül egyelőre csak schengeni országba és csak egyedi egyeztetésre szállítunk ki árut.

2. Ha Budapestre kéred a szállítást és legalább 12 palackot rendeltél, akkor ingyenes a kiszállítás. Amennyiben ennél kevesebb a rendelésed, 2500 Ft szállítási díjra számíthatsz. A szállítási díjat mindenképpen az áruval együtt kell fizetned, tehát ha átutalást választasz, akkor azt is át kell utalnod!

3. Ha Magyarország Budapesten kívüli részeire kéred a szállítást, akkor a következő kiszállítási díjakkal számolj:

- 12 palack, vagy kevesebb esetén: 3000 Ft
- 13-24 palack esetén: 5000 Ft
- 25-36 palack esetén: 7000 Ft
- 37 palack vagy afelett: 9000 Ft

A szállítási díjat mindenképpen az áruval együtt kell fizetned, tehát ha átutalást választasz, akkor azt is át kell utalnod!

4. Minden esetben mentesülsz minden kiszállítási díj alól, amennyiben a kedvezmények levonása utáni értéken legalább 120 000 Ft bruttó értékben vásárolsz.

5. Fontos: kizárólag 18. életévüket betöltött megrendelőket tudunk kiszolgálni, azaz a futár kétség esetén a megrendelő életkorának igazolását kérheti az áru átadása előtt. 18 év alatti személynek szeszesital tartalmú csomagot nem adhat át a futár.

 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva