EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 


Ezen a helyen a leggyakrabban felvetődő kérdéseket válaszoljuk meg. Ha még ezek után is van kérdésed, keresd Ügyfélszolgálatunkat!

Kérdés: Be kell-e jelentkeznem előre ha rendelni szeretnék?
Válasz: Nem kell, elég akkor, mikor a rendelésedet már összeállítottad. Sőt, ha még nem is regisztráltál, azután hogy megtetted, még mindig folytathatod megrendelésedet, a rendszer a kosár tartalmát is megjegyzi.

Kérdés: 126 000 Ft a rendelésem, de a szabályoknak megfelelően kapok 12 600 Ft kedvezményt, vagyis a számlám végösszege 113 400 Ft. Kapok-e ingyenes szállítást Nyíregyházára?
Válasz: Nem, sajnos nem. Ezt csak akkor kaphatod meg, ha a számlád végösszege a 120 000 Ft-ot eléri.

Kérdés: A futár este 6 óra után ér hozzám, majd észreveszem, hogy az egyik bort tévesen kaptam meg, nem az jött, amit rendeltem. El tudom-e érni még az ügyfélszolgálatot?
Válasz: Sajnos nem. A Sidewayz Borkereskedés Ügyfélszolgálata munkanapokon 11 és 18 óra között üzemel. Várd meg a másnap 11 órát (ha ez pénteken történt, akkor a hétfőt) és munkatársunk szívesen fog segíteni. A nem tévesen küldött borokat nyugodtan idd meg, csak a hibásan küldöttet hagyd meg mindenképpen, azt amit cserélni kell.

Kérdés: Megváltozott a számlázási címem. Mit tegyek?
Válasz: Jelentkezz be. A bal felső sarokban a rendszer kiírja a nevedet. Mellette találsz egy gombot Adatmódosítás felirattal. Kattints rá, és változtasd meg az adataidat.

Kérdés: 41 éves vagyok, bort rendelek, de napközben csak 14 éves fiam van otthon. Átveheti-e az árut?
Válasz: Sajnos nem. Csak 18 éven felüli személynek adhatja át a futár az árut.

 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva