EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 

Rozék

BGB-Bauer Kékfrankos Rozé 2015
Közepes pinkes színvilág rózsaszínes reflexszel. Illata nagyon vonzó és határozott, egyszerre epres és málnás, ha citrust is akarunk mondani, akkor inkább narancs. Savai szinte tökéletesek, egyszerre lendületes és selymes, de a korty kerek. A bor sokkal inkább a gyümölcsös vonalat képviseli, mint a szikár-ásványost. Nagyon jól iható, és hosszú, kellemes rozé.
Egységár:
800 Ft
Mennyiség: db.

Mészáros Borház Rosé 2016
Mélyebb rózsaszín megjelenés, telt, málnás-áfonyás, csábító, lendületes illatvilág. Kóstolva nagyon hasonló képet kapunk, a málnás vonal kicsit még fel is erősödik, savszerkezete selymes, a bor teljesen betölti a szájat. Tény, hogy stílusa okán az üdítő jelleg peremén egyensúlyoz, de a gyümölcs kárpótol. Érdemes jól behűteni.
Egységár:
1 490 Ft
Mennyiség: db.

Schieber Fruska Rosé Cuvée 2016
Intenzív, gyümölcsös illattal nyit, benne rengeteg málna és eper . Kóstolva elképesztő frissesség, szép savak, a málna itt is dominál, de van mellette egy kis cseresznye és egy kis mediterrán fűszeresség. Nagyon jó ivású bor, az egyik korty szinte a másik után kiált.
Egységár:
1 490 Ft
Mennyiség: db.

Kislaki Rosé 2016
Sötét, már-már sillerekre emlékeztető színvilág. Az illat is hasonló, lassan a vörösborokra emlékeztető gyümölcsös jegyek is megjelennek benne, a nehézkesség érzete nélkül. Kóstolva közepes test, kerek és intenzív savak, málna és meggy, kapor és kakukkfű. A lecsengést az intenzív gyümölcsösség és a lendületes savak uralják.
Egységár:
1 490 Ft
Mennyiség: db.

BGB-Bauer Rozé Cuvée 2016
Pinkes színvilág hagymahéj reflexszel. Illata határozott, főleg málnás és cseresznyés. Remek szerkezetű bor, jó savakkal, jó egyensúllyal. Ízeiben teljesen visszaköszönnek az illat részletei, lecsengése pedig kellemesen hosszú. Lendületes, szépen elkészített bor.
Egységár:
1 550 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Rózsabimbó Rozé 2016
A pink és hagymahéj határán egyensúlyozó színvilág, lendületes illat, amelyben a pirosbogyós gyümölcsök mellett őszibarack és virágosság is megjelenik. Tankönyvi rozé illat. Kóstolva elsőre telt benyomást kelt, de savai jók, a lustaság meg sem érinti. Precíz, de azért inkább déli stílusú rozé, amelyet jó inni, betölti a szájat. Szép, hosszú, gyümölcsös lecsengés.
Egységár:
1 590 Ft
Mennyiség: db.

Günzer Tamás Rosé 2016
Világos, elegáns, a rózsaszín és a hagymahéj határán lévő színvilág, elsőre visszafogott illat, amelyben inkább a virágosság jelenik meg mint a gyümölcsösség. Szájban is ez folytatódik, a bor remek savakkal rendelkezik, egyensúlya is jó, a szerkezet inkább feszes mint krémes. Érett citrusok és érintésnyi zöldfűszer a lecsengésben.
Egységár:
1 690 Ft
Mennyiség: db.

Homola Kékfrankos Rosé 2016
Nagyon halvány rózsaszín, igazi rózsaszirmos árnyalattal. Illata közepesen intenzív, kellemes, gyengéden epres, mellette főként citrusos karakter fedezhető fel. Ez a kíméletes, visszafogottan elegáns karakter érezhető a bor ízében és szerkezetében is. Közepes lecsengésű, jól összeállított bor.
Egységár:
1 790 Ft
Mennyiség: db.

Szent Donát Rosé 2016
Sötét hagymahéj színű, elsőre zöld fűszeres (bazsalikom, menta, kakukkfű) és ásványos illattal, amely idővel frissítő piros bogyósokra és mandarinos citrusosságra vált. Egyensúlyos korty, jó savszerkezet, gazdag ízvilág. Provence-i stílus, közepesen hosszú lecsengéssel. Vin gris módszerrel készül rosé merlot és syrah házasításából.
Egységár:
1 950 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva