EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 

Könnyű vörösborok

Tűzkő Birtok Merlot 2013
A tolnai dombok páratlan adottságainak köszönhető ez a tartalmas vörösbor. Mély színű, testes, tanninokban gazdag. Fahordós és palackos érlelés után fejlődik ki rendkívüli zamatgazdagsága, és erdei gyümölcsökre emlékeztető illatvilága.
Egységár:
1 390 Ft
Mennyiség: db.

Winelife Soproni Kékfrankos 2015
Rubin színvilág, közepesen élénké és nagyon egységes illatvilággal, amelyben leginkább a gyümölcsös-fűszeres vonal érződik. Kóstolva bársonyos fanyarságot, meggyre és málnára emlékeztető ízek keveredését fedezhetjük fel. Feszes szerkezetű, gyümölcsös lecsengéssel.
Egységár:
1 590 Ft
Mennyiség: db.

Mészáros Borház Szekszárdi Bikavér 2014
Közepes színintenzitású, rubin színű, ragyogó tükörrel. Illata kissé visszafogott, főleg gyümölcsös jellegű, parányi krémességgel kiegészítve. Gyümölcsösre hangolt bor, melyben a tanninok egyáltalán nincsenek az előtérben, és ez igen jól áll neki. Lecsengését a savak vezetik a gyümölcsök itt már csak a háttérből dolgoznak.
Egységár:
1 590 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Tótágas Vörös 2011
A Jackfall ezúttal is nagyot dobbantott: cabernet sauvignon és franc, pici merlot-val kiegészítve, ilyen áron...? Nos, így igaz és a bor mégis tartalmas és csábító, érdekes, meggybefőttes jelleggel, közepes testtel, játékos struktúrával. Induljon a buli, álljon fejre minden!
Egységár:
1 890 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Tótágas Vörös 2013
Lendületes illatvilág, amelyben azonnal fel lehet fedezni a termőhelyet. Friss gyümölcsökkel mutatkozik, úgymint meggy, szeder, áfonya, valamint egy kevés keleti fűszer. Kóstolva finom savkészletet kapunk, karakteres, de nem túlzó tanninszerkezetet, az illatot idéző gyümölcsösséget. Szerkezete inkább feszes, teste közepes, a bor nagyon jól iható, simán meg lehet inni belőle több pohárral is.
Egységár:
1 890 Ft
Mennyiség: db.

Eszterbauer Sógor Kadarka 2016
Világos, szinte áttetsző, bíbor színvilág, közepesen intenzív, a piros bogyós gyümölcsökre, a rózsára és a zöldfűszerekre épülő illatvilág. Kóstolva a nagyon szép és arányos savkészlet tűnik fel elsőre, tanninja nagyon kevés, az is puha, szerkezete légies. Fajtajelleg a fő erénye, finom gyümölcse és a struktúra puhasága teszi igazán széppé. Klasszikus kadarka.
Egységár:
1 950 Ft
Mennyiség: db.

Eszterbauer Tanyamacska Kékfrankos 2015
Intenzív kékfrankos illat piros és feketebogyós gyümölcsökkel (cseresznye, szilva), fehér- és feketeborssal, és csak érintésnyi vaníliával. Kóstolva selymes savkészletet kapunk, csiszolt, puha tannint, arányos alkoholt, lágy szerkezetet. Ízvilága azonos az illattal, egész pici kis kesernye érződik a lecsengésben.
Egységár:
1 950 Ft
Mennyiség: db.

Schieber Cabernet Sauvignon 2013
A mély bíbor színnel rendelkező bor intenzív illatának középpontjában a friss, ropogós gyümölcsösség áll, az áfonya, a meggy és a málna egy elegáns illatképet alakít ki. A korty tele van zamatos gyümölcsökkel, amelynek alapjairól a közepesbe hajló test gondoskodik. A többi szerkezeti elem is arányos ezzel, a kompozíció lendületéhez nagyban hozzájárulnak a tanninokat megelőző savak.
Egységár:
1 980 Ft
Mennyiség: db.

Benedek Pince Pinot Noir 2014
Avar és őszi hangulat, ásványosság és túlérett meggy az illatban. Kóstolva is az avaros, gombás, meggyes, málnás jegyek vezetnek, a savak szépen tartják a kortyot, a test közepes. Szépen hozza a bor a fajtajegyeket, a lecsengése közepesnél hosszabb, az alkohol kicsit melegít a végén.
Egységár:
1 990 Ft
Mennyiség: db.

Kislaki Lakitető Syrah 2015
Áradó illat, amelyben a syrah azonnal fellép, mint fajta. Elképesztő gyümölcsbomba, vörösáfonya, cseresznye, ribizli. Keleti fűszerek. Kóstolva nagyon hasonló, savszerkezete élénk, gerinces, tanninja finom, a bor inkább feszes, mint krémes.
Egységár:
2 090 Ft
Mennyiség: db.

Szeleshát K2 Kékfrankos 2015
Közepesen intenzív, tankönyvi kékfrankos illat, amelyben a fekete bogyós gyümölcsöket a feketebors és egy finom zöldfűszer készlet egészíti ki. Kóstolva remek egyensúlyt mutat, savai jók, tanninja finom de élénk, a bor fiatalos hatást kelt annak ellenére, hogy gyümölcsei alapvetően érettek. Közepesen hosszú tétel, amit jó inni.
Egységár:
2 180 Ft
Mennyiség: db.

Kovács Nimród Monopole Noir 2012
Közepesen intenzív megjelenés, bíbor szín, vékony téglás széllel. Illata lendületes, telt, nagyon gyümölcsös (szilva, áfonya), kókusszal, keleti fűszerekkel telített. Kóstolva finom savak, remek egyensúly, a feszesség és a krémesség határán lévő szerkezet. Pinot noir és syrah házasítása.
Egységár:
2 290 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Duett 2013
Határozott, intenzív illat, amelyből azonnal detektálható a termőhely. Gazdag gyümölcsösség mellett érdekes fűszer csokor: bors, menta, kurkuma, szerecsendió. Kóstolva szép savak tartják az egyensúlyt a moderált alkohollal. Finomra hangolt tanninszerkezet. Nagyon jól iható, már jócskán megközelíthető, de azért még nagyon fiatal bor.
Egységár:
2 580 Ft
Mennyiség: db.

Szászi Endre Badacsonyi Pinot Noir 2015
Világos rubin megjelenés, finoman gyümölcsös illatvilág cseresznyével és ribizlivel. Kóstolva üde savkészlet, jó egyensúly, érintésnyi tannin, nagyon szép gyümölcsösség, és egy kis minerális érintés.
Egységár:
2 650 Ft
Mennyiség: db.

Gróf Buttler Kékfrankos 2014
Közepesnél sokkal mélyebb, érett rubin színű bor, lágy rózsaszínes gyűrűvel. Illata határozott, nagyon kellemes, de nem lehengerlően támadó, hanem inkább "intelligens". Ízében és illatában egyaránt vaníliával kezd, a gyümölcsösség csak itt-ott villan ki. Markáns savszerkezet kíséri, teste közepesnél nagyobb, tanninjai pedig igazán rendezettek.
Egységár:
2 850 Ft
Mennyiség: db.

Szeleshát Kadarka 2015
Világos, áttetsző rubin színvilág lilás széllel. Illata klasszikus fajtajelleget hordoz, ribizlivel, málnával, felismerhető termőhelyi karakterrel. Friss, üde hatást kelt. Kóstolva is ez utóbbi a meghatározó, savszerkezete remek, arányai jók, gyümölcsössége szájban is intenzív, nagyon szép. Karcsú, barátságos, tartalmas bor, ilyen egy friss, precíz, jó ivású kadarka!
Egységár:
2 890 Ft
Mennyiség: db.

Bencze Birtok Pinot Noir 2015
Közepesen mély rubin megjelenés, enyhén barnás széllel. Illatában finom fajtajelleg cseresznyével, gyógynövényekkel, érintésnyi fűszeres háttérrel. Kóstolva remek savkészlet, feszes, de csiszolt csersav, érett piros bogyós gyümölcsök garmadája és egy kevés csonthéjas. Fiatal kora ellenére már most is nagy élvezetet nyújt.
Egységár:
3 050 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Syrah 2011
Illatában eléggé markáns, fajtajelleges tétel, tele fűszerekkel és némi pörkölési karakterrel megspékelve. Elegáns, de határozott illatú. Telt, kerek bor, precíz egyensúllyal, közepes savval és hosszú lecsengéssel.
Egységár:
3 880 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva