EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Zsadányi Pincészet
2000 óta vannak jelen Tállyán, és bár többször szerették volna abbahagyni és föladni, végül is nem tették. 2002-ben szüreteltek először, mint afféle hétvégi hobbyborászok, akiknek szüksége van a valódi kikapcsolódásra, egy második otthonra. Jelenleg majdnem 20 hektárunk gazdálkodnak, eredetileg 17 dűlőben szétaprózva, igyekeznek ezt racionalizálni és egy maximum 25 hektáros birtokot létrehozni.*

Zsadányi TKJ Furmint 2015
Közepesen intenzív illatában finom kis gyümölcsök fészkelnek, nem tolakodóak, de elegánsak, szépek. Őszibarack, lime, egres. Szájban szinte tökéletes szerkezetet kapunk, szájbetöltő, de lendületes, gyümölcsei kóstolva kivirulnak, pici sós minerlitás is jelentkezik, valamint a torokban egy kis édességérzet is kerekíti. Elegáns, csábító, remek.
Egységár:
1 990 Ft
Mennyiség: db.

Zsadányi Görbe Furmint 2013
Markáns illat, amelyben egyszerre van jelen Tokaj, az (új)hordó vaníliája, a szőlőgyümölcs, az érett őszibarack, de a déligyümölcsök és a keleti fűszerek is. Szájban telt struktúrát kapunk, de savai karakteresek, csersava is mellé áll, szóval az arányok jók. Szájban a mineralitás még erősebb mint illatban, ez csak fokozza azt az érzést, hogy a bor nagyon fiatal. Bőven van még ideje, de már most is gyönyörű.
Egységár:
3 450 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva