EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Zelna Borászat
A Zelna fiatal borászat, Lukács Lilla és Barabás Barna a tulajdonosok, egy elképesztően fiatal házaspár, akik városi életüket adták fel azért, hogy létrehozzanak valamit, ami igazán közel áll a szívükhöz. A vadonatúj üzemépület a tökéletes tisztaságról és precizitásról szól, mert azt vallják, hogy a terroirt faggatni csak tökéletesen neutrális közegben lehet, ahol semmi sem zavarja a kérdezősködést.*

Zelna Rozália 2015
Közepesen élénk az illata, elsőre eper, később lime, őszibarack, alma és körte. Érdemes várni vele mert egyre szebb lesz. Savkészlete nagyon szép, egyensúlya jó, és a gyümölcsös karakter is folytatódik. Érdekes, hogy ha bekötött szemmel kóstolnánk, lehet hogy rozénak gondolnánk. Egy kis csonthéjas érintés a legvégén.
Egységár:
1 490 Ft
Mennyiség: db.

Zelna Pinot Gris 2015
Közepesnél halványabb aranysárga, víztiszta széllel. Illata közepesen intenzív, elsőre ásványos, később inkább citrusos, mint fűszeres. Remek savak, feszes szerkezet mellett az ásványok az ízképben is markánsak. Letisztult, szép bor.
Egységár:
1 790 Ft
Mennyiség: db.

Zelna Olaszrizling 2015
Közepesen intenzív illata azonnal bemutatja a fajtát, de mellette ott van egy kis púderes-parfümös vonal is. Érett citrus és alma, zöldfűszerek. Kóstolva lendületes savkészletet kapunk, remek egyensúlyt, és azonnal feltűnő sós mineralitást. Feszes, precíz szerkezet, talán egy kis édességérzet, az illatot leképező ízvilág.
Egységár:
1 890 Ft
Mennyiség: db.

Zelna Lapostelek Olaszrizling 2015
Behízelgő gyümölcsösség az illatban. Kóstolva közepes test, kerek savak, az ízképben barack, mandarin, alma és fehérbors, kevés mandulával a háttérben. Feszes és elegáns, citrusos lecsengéssel.
Egységár:
2 090 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva