EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Winelife Borászat
Cím: 9400 Sopron
Tel.: +36 20 392 0296, +36 30 577 1150
Fax:
email: winelife@winelife.hu
Web: www.winelife.hu
A pincészet alapító tagjai: Linzer Sámuel, valamint Orosz Csaba. Céljuk a Soproni borvidéken található tradicionális szőlőfajtákból előállított fehér- és vörösborok esetében a terroir, azaz a felismerhető, egyedi jelleg, illat- és ízvilág megjelenítése. Ez az adott talaj, mikroklíma és fekvés megismételhetetlen találkozásának eredményeként kerekedik ki. Az említett komponensek megjelenését szőlőterületeik biztosítják, melyek jelentős része a Fertő-tó, illetve annak környékén található.*

Winelife Soproni Kékfrankos 2015
Rubin színvilág, közepesen élénké és nagyon egységes illatvilággal, amelyben leginkább a gyümölcsös-fűszeres vonal érződik. Kóstolva bársonyos fanyarságot, meggyre és málnára emlékeztető ízek keveredését fedezhetjük fel. Feszes szerkezetű, gyümölcsös lecsengéssel.
Egységár:
1 590 Ft
Mennyiség: db.

Winelife Soproni Zöldveltelini 2016
Nagyon halvány, víztiszta felé hajló citromsárga, ragyogó tükörrel. Illata csupa citrus, érett zöldalma, virág, bodza, bors. Közepesnél picivel karcsúbb test, de arányos, szépen díszített, igen jó ivású bor. A lecsengés szépen kitart.
Egységár:
1 590 Ft
Mennyiség: db.

Winelife PS Kékfrankos 2012
Mély rubin színvilág, közepesen élénk, de nagyon egységes és kulturált illatvilág, amelyben leginkább a szőlős, ászokhordós, éretten gyümölcsös jegyek tűnnek fel, meg egy érintésnyi erdőillat. Kóstolva már a hordóvanília is megjelenik. Feszes szerkezetű, nagy reményekre jogosító tétel, részletgazdag lecsengéssel.
Egységár:
2 980 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva