EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Vacu Vin
A folyamatosan fejlődő Vacu Vin családi vállalkozást 1986-ban alapították. Első találmányuk a vákuumpumpa és -dugó volt, melyet a kinyitott bor frissességének megtartása céljából fejlesztettek ki. A fejlesztéseik célja az innovatív ötletek megvalósítása és a praktikus kész termékek megalkotása. Egy belső tervező csapat folyamatosan kutatja az új lehetőségeket, hogy kiegészítse új, egyedi termékekkel az egyre bővülő Vacu Vin palettát. A tervezésnél a funkcionalitást, dizájnt és minőséget tartják szem előtt. A termékekből világszerte már több, mint 80 millió darab kelt el.*

Vacu Vin Vákuumdugó Borzárhoz Fekete (2 db/csomag)
A vákuumos borzár segít a bor zamatát és illatát megőrizni felbontás után. Használja a vákuumpumpát, szívja ki a levegőt és élvezze később újra a bor zamatát!
Egységár:
1 180 Ft
Mennyiség: db.

Vacu Vin Borkiöntő Crystal Fekete (2 db/csomag)
Az elegáns, kristálytisztán átlátszó borkiöntő garantálja a cseppmentes töltést. A gumitömítés biztosítja, hogy minden parafás és csavaros borosüvegre illeszkedjen. A borkiöntő formája úgy van kialakítva, hogy a bor automatikusan visszafolyjon az üvegbe és ne cseppenjen le.
Egységár:
1 580 Ft
Mennyiség: db.

Vacu Vin Pezsgősüveg Záró Dugó
Helyezze rá a pezsgősüvegre, majd zárja le és mindig friss lesz az ital.
Egységár:
1 680 Ft
Mennyiség: db.

Vacu Vin Vákuumpumpa Borzár Fekete (2 db dugóval)
A vákuumos borzár segít a bor zamatát és illatát megőrizni felbontás után. Használja a vákuumpumpát, szívja ki a levegőt és élvezze később újra a bor zamatát! Helyezze a dugót az üvegbe, majd kezdje el pumpálni, így kiszívja a levegőt az üvegből és vákuum keletkezik, lassítva az ital oxidációját.
Egységár:
3 980 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva