EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Szeleshát Szőlőbirtok
Cím: 7146 Várdomb, Kossuth Lajos utca 83.
Tel.: +36 30 523 0705
Fax:
email: szeleshat@szeleshat.hu
Web: www.szeleshat.hu
A Szekszárdi Borvidéken elhelyezkedő Szeleshát Szőlőbirtok Várdomtól délre, 27 hektáron terül el az Alsónyékhez tartozó Szeleshát dűlőben, amelyről a Birtok a nevét is kapta. A birtok, egyedülálló adottságai miatt, célként tűzte kis a különleges, nagy beltartalmi értékekkel rendelkező, karakteres vörösborok előállítását. *

Szeleshát K2 Kékfrankos 2015
Közepesen intenzív, tankönyvi kékfrankos illat, amelyben a fekete bogyós gyümölcsöket a feketebors és egy finom zöldfűszer készlet egészíti ki. Kóstolva remek egyensúlyt mutat, savai jók, tanninja finom de élénk, a bor fiatalos hatást kelt annak ellenére, hogy gyümölcsei alapvetően érettek. Közepesen hosszú tétel, amit jó inni.
Egységár:
2 180 Ft
Mennyiség: db.

Szeleshát Syrah 2013
Lendületes illatvilágában érett gyümölcsösséget érezhetünk, de mellette megjelenik egy keleti fűszeres vonulat is. Kóstolva vibráló szerkezetet kapunk, teste közepesnél komolyabb, tanninja karakteres, hordóhasználata jó.
Egységár:
2 890 Ft
Mennyiség: db.

Szeleshát Kadarka 2015
Világos, áttetsző rubin színvilág lilás széllel. Illata klasszikus fajtajelleget hordoz, ribizlivel, málnával, felismerhető termőhelyi karakterrel. Friss, üde hatást kelt. Kóstolva is ez utóbbi a meghatározó, savszerkezete remek, arányai jók, gyümölcsössége szájban is intenzív, nagyon szép. Karcsú, barátságos, tartalmas bor, ilyen egy friss, precíz, jó ivású kadarka!
Egységár:
2 890 Ft
Mennyiség: db.

Szeleshát Oroszlán 2009
Sűrű és koncentrált, dominánsan cabernet sauvignon házasítás. Összetett erdei gyümölcsös, gyógynövényes és tölgyes aromák, szájban nagytestű, fűszeres több réteg gyümölccsel. Határozott tanninok, lenyűgöző savak, komoly gyümölcs és jelentős érési potenciál.
Egységár:
4 180 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva