EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Szászi Birtok
Talán legfontosabb, amit a Szászi Birtokról tudni kell, hogy 2000 óta ökológiai gazdaságként működnek, 2003-tól pedig ellenőrzött bio minősítéssel rendelkeznek. Saját élesztővel, tartályban, hűtve erjesztenek, és ászokhordóban érlelnek, a mikoroxidációt a fehérborok esetében is fontosnak tartják. Jelenleg 20 hektáron gazdálkodnak.*

Szászi Endre Badacsonyi Olaszrizling 2016
Csillogó megjelenés, közepesen intenzív illatában friss virágosság mellett tiszta, direkt gyümölcsösség szőlővel, citrusokkal, egressel. Kóstolva gyönyörű savkészlet, finom, elegáns szerkezet, pici mineralitás. Lecsengésében is a virágos-szőlős vonal a vezető.
Egységár:
1 750 Ft
Mennyiség: db.

Szászi Endre Szent György-hegyi Olaszrizling 2015
Csillogó megjelenés, közepesen intenzív illatában friss virágosság mellett tiszta, direkt gyümölcsösség szőlővel, citrusokkal és fehér húsú barackkal. Kóstolva gyönyörű savkészlet, finom, elegáns szerkezet, pici mineralitás. Lecsengésében is a virágos-szőlős vonal a vezető.
Egységár:
1 890 Ft
Mennyiség: db.

Szászi Endre Badacsonyi Rózsakő 2015
Gyönyörű, áradó illatvilág, a telt gyümölcsösség mellett elképesztő gazdagságú zöldfűszerkészlet, amelyben egy is csonthéjas érintés is megjelenik. Kóstolva finom, nagyon szépen mutatkozó savkészlet, tökéletes egyensúly, ici-pici édességérzettel, amely nagyon jól áll neki, és semmit sem von le az eleganciából.
Egységár:
2 550 Ft
Mennyiség: db.

Szászi Endre Badacsonyi Pinot Noir 2015
Világos rubin megjelenés, finoman gyümölcsös illatvilág cseresznyével és ribizlivel. Kóstolva üde savkészlet, jó egyensúly, érintésnyi tannin, nagyon szép gyümölcsösség, és egy kis minerális érintés.
Egységár:
2 650 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva