EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Schieber Pincészet
Cím: 7100 Szekszárd, Kadarka u. 100.
Tel.:
Fax:
email:
Web:
Régi ez a borászat, mégis új. A szekszárdi Aranyfürt nevét nyilván sok borbarát ismeri, de a pincészet csak pár éve viseli mostani nevét. A Schieber Pincészet területeinek jelentős része a Baranya-völgyben található. A tőkéik többsége 15-25 éves, de hamarosan termőre fordulnak új telepítéseik is.*

Schieber Fruska Rosé Cuvée 2016
Intenzív, gyümölcsös illattal nyit, benne rengeteg málna és eper . Kóstolva elképesztő frissesség, szép savak, a málna itt is dominál, de van mellette egy kis cseresznye és egy kis mediterrán fűszeresség. Nagyon jó ivású bor, az egyik korty szinte a másik után kiált.
Egységár:
1 490 Ft
Mennyiség: db.

Schieber Cabernet Sauvignon 2013
A mély bíbor színnel rendelkező bor intenzív illatának középpontjában a friss, ropogós gyümölcsösség áll, az áfonya, a meggy és a málna egy elegáns illatképet alakít ki. A korty tele van zamatos gyümölcsökkel, amelynek alapjairól a közepesbe hajló test gondoskodik. A többi szerkezeti elem is arányos ezzel, a kompozíció lendületéhez nagyban hozzájárulnak a tanninokat megelőző savak.
Egységár:
1 980 Ft
Mennyiség: db.

Schieber Solutio Perfecta 2013
Cabernet sauvignon válogatás kishordós érleléssel. Érett eper- és málnalekvár parányi vegetális jeggyel fűszerezve. Jó savérzetű bor, kifejezetten jó egyensúllyal, közepesnél koncentráltabb testtel. A korty végén kicsit szárít a tannin, lecsengése közepesen hosszú.
Egységár:
3 680 Ft
Mennyiség: db.

Schieber Trilógia Kékfrankos 2013
Közepes színintenzitású érett rubin, melyben a gránátos jegyek is felsejlenek. Illata nem túl intenzív, de sokrétű, karakteres, friss szilvalekvárral, finom füsttel, parányi húsos jelleggel. Lendületes savú, remek bor, melyet megfelelő díszítés tesz kerekké. Hosszú.
Egységár:
4 690 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva