EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Németh János Pincészet
Németh János szőlőterületei a Szekszárdi borvidék kiemelt adottságú dűlőiben helyezkednek el, Iván-völgyben, Porkoláb-völgyben, Görögszóban, Gyűszű-völgyben, Decsi-hegyen, Baranya-völgyben. A borok sokszínűségéhez hozzájárulnak, hogy területileg más-más dűlőből és többfajta szőlőültetvényről származnak. A borok a tradicionális és a modern technológia ötvözésével készülnek, melyek 14-24 hónapos fahordós érlelés után kerülnek palackba.*

Németh János Riesling 2015
Lendületes, barátságos illattal nyit: szőlő- és barackvirág, déligyümölcsök és gyógynövények. Kóstolva kirobbanó savak, krémes szerkezet, az ízképben citrusok, ásványosság, virágpor, fehér húsú gyümölcsök. Hosszú lecsengés, izgalmas, elegáns kivitelezés.
Egységár:
2 890 Ft
Mennyiség: db.

Németh János Porkoláb Cuvée 2013
60% cabernet sauvignon és 40% merlot házasításából készült bor, amely nevét a kiváló adottságú területről kapta. Intenzív illatában kakaóbab és csokoládé, aszalt szilva és szeder jelenik meg. Kóstolva telt és sűrű, szép tanninszerkezettel és kissé talán lágynak ható savérzettel, ellenben a gyümölcsössége mindenért kárpótol.
Egységár:
3 350 Ft
Mennyiség: db.

Németh János Cabernet Sauvignon 2013
Közepesnél mélyebb, szinte az átláthatatlan rubin színbe hajló bor, vastag koronával. Illata telt, fajtajelleges, érett, sok fűszert vonultat fel. Szájban kerek, jó savakkal, mögötte rendezett tanninnal. Íz jegyeiben a fűszereket túl friss fekete szeder jelenik meg. Díszítésébe kicsit belenyúl egy törkölyös jelleg, mégis összességében kerek egészet alkot. Hosszú, telt bor.
Egységár:
4 290 Ft
Mennyiség: db.

Németh János Cabernet Franc 2013
Nehezen nyíló illatában a fekete szeder és -áfonya tűnik fel elsőre, majd földesség és mintha ott lenne a pinotage-os égetett gumi is a háttérben, de nem zavaró. A kortyban igazi szekszárdi karakter köszön vissza, rengeteg gyümölccsel és pikáns fűszerekkel. Enyhe alkohol hangsúly, jó tannin, talán picit fiatal még. Hosszú, gyümölcsös lecsengéssel távozik.
Egységár:
4 290 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva