EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Mészáros Borház
A Szekszárdi borvidék egyik legautentikusabbja Mészáros Pál pincészete. A szőlőtermesztés és borkészítés hagyománya évszázadok óta apáról-fiúra száll a Mészáros családban. 80 hektár szőlőültetvényen gazdálkodnak, széles a fajtaválasztékuk. A pincészet szívügyének tekinti a kadarka és kékfrankos fajták népszerűsítését. A borkészítés hagyományos fakádas és zárt rendszerű technológiával acéltartályokban, automata vezérelt vörösborerjesztő tartályokban, folyamatos laboratóriumi kontroll mellett folyik, az érlelés barrique és ászokhordókban történik. *

Mészáros Borház Rosé 2016
Mélyebb rózsaszín megjelenés, telt, málnás-áfonyás, csábító, lendületes illatvilág. Kóstolva nagyon hasonló képet kapunk, a málnás vonal kicsit még fel is erősödik, savszerkezete selymes, a bor teljesen betölti a szájat. Tény, hogy stílusa okán az üdítő jelleg peremén egyensúlyoz, de a gyümölcs kárpótol. Érdemes jól behűteni.
Egységár:
1 490 Ft
Mennyiség: db.

Mészáros Borház Szekszárdi Bikavér 2014
Közepes színintenzitású, rubin színű, ragyogó tükörrel. Illata kissé visszafogott, főleg gyümölcsös jellegű, parányi krémességgel kiegészítve. Gyümölcsösre hangolt bor, melyben a tanninok egyáltalán nincsenek az előtérben, és ez igen jól áll neki. Lecsengését a savak vezetik a gyümölcsök itt már csak a háttérből dolgoznak.
Egységár:
1 590 Ft
Mennyiség: db.

Mészáros Borház Latino Reserve 2013
Nagyon érett, válogatott szőlőből készült malbec. Illatában és ízében is érezhetőek fajtára jellemző fekete bogyós gyümölcsök és a pikáns fűszerek. Nagy testű, sötét színű vörösbor, melyet 14 hónapig tölgyfahordóban érleltek.
Egységár:
3 950 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva