EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Kvaszinger Borászat
A Kvaszinger család több generáció óta foglakozik szőlőtermesztéssel és borászattal Tokaj-hegyalján, de csak az elmúlt néhány éveben kezdtek el készíteni palackos borokat. "Tokaj szinte minden évben a felszínre hoz egy új kispincészetet, nem volt ez másképpen most sem. Kvaszinger László nevét egészen biztosan sokat fogjuk még hallani, Birtok Furmintja 90 pontjával holtversenyes első lett a szárazak között." (BORIGO Magazin 2016. februári szám)*

Kvaszinger Sárgamuskotály 2016
Játékos virágillattal indít, majd érkezik a fehér húsú barack. Jó szerkezet, élénk savak, közepes test, amelyet szépen kerekít a maradékcukor. Ízében inkább a virágok és a zöld fűszerek érezhetőek, de jön egy kis "porcukros" gyümölcsösség is.
Egységár:
1 790 Ft
Mennyiség: db.

Kvaszinger Birtok Furmint 2013
Érett, közepesen intenzív szalmasárga színű, igen vékony, víztiszta gyűrűvel. Markáns, ígéretes, illatában és ízében teljesen hasonló díszítéssel. Közepesnél nagyobb testű bor, melyben a hordóhasználat szépen beépül, remek fűszerként egészíti ki az ízképet. Egyensúlya kifogásolhatatlan. Nagyon hosszú, emlékezetes tétel.
Egységár:
2 290 Ft
Mennyiség: db.

Kvaszinger Hatalos Furmint 2015
Világos szalmasárga megjelenés, közepesen intenzív illatvilág, amelyből azonnal felismerhető mind a fajta mind a termőhely. Grapefruit, zöldalma és barack mellett finom hordóvanília és egy kis zöldfűszer figyelhető meg. Nagyon szép első kortyot kapunk, remek savkészletet, arányos struktúrát, inkább feszes mint krémes szerkezetet. Fiatal, de már az eleganciát is megmutatni képes tétel, amelyet jó inni.
Egységár:
3 050 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva