EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Kovács Nimród Borászat
„Jézus is egyedül kezdte” Ez a mondás nem Kovács Nimródé, ez egy amerikai bonmot. Arra utal, hogy tennünk kell a dolgunk, magunkhoz kell vonzanunk az embereket, és meg kell csinálnunk a projektet. Nos, Kovács Nimród a kétezres évek elején jelent meg a magyar borvilágban, a Monarchia Borászat és Borkereskedés megjelenése alaposan felforgatta akkor a budapesti borvilágot. 2009-es évtől a tulajdonos a „nevére vett” a borászatot, így alakult ki a mai állapot. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodnak, a Nyilasmás- és a Nyagyfai-dűlőkben, illetve a Nagy-Egedben.*

Kovács Nimród Monopole Noir 2012
Közepesen intenzív megjelenés, bíbor szín, vékony téglás széllel. Illata lendületes, telt, nagyon gyümölcsös (szilva, áfonya), kókusszal, keleti fűszerekkel telített. Kóstolva finom savak, remek egyensúly, a feszesség és a krémesség határán lévő szerkezet. Pinot noir és syrah házasítása.
Egységár:
2 290 Ft
Mennyiség: db.

Kovács Nimród Monopole Rhapsody Bikavér 2013
Kékfrankos, cabernet franc, merlot, pinot noir és syrah fajtákból házasított Bikavér. Gránát vörös szín, ízében és illatában áfonya, érett cseresznye és fűszeres tölgy aromák fedezhetők fel, közép-hosszú lecsengés és bársonyos tanninok jellemzik.
Egységár:
3 490 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva