EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Jackfall Bormanufaktúra
Cím: 7773 Kisjakabfalva, Fő u. 23.
Tel.: +36 72 492 061
Fax: +36 72 492 061
E-mail : info@jackfall.com
Web: www.jackfall.com
A Jackfall Bormanufaktúra 2001-ben alakult, mára az egyik legdinamikusabban fejlődő villányi középpincészet lett. A Jackfall név a Villány melletti kisközség, Kisjakabfalva sváb neve, a pincészet itt alakította ki feldolgozóját egy régi svábházból, melyhez mintegy 40 főre panzió és apartmanház is kapcsolódik. Boraik egészen kiváló ár-érték arányt képviselnek.*

Jackfall Rózsabimbó Rozé 2016
A pink és hagymahéj határán egyensúlyozó színvilág, lendületes illat, amelyben a pirosbogyós gyümölcsök mellett őszibarack és virágosság is megjelenik. Tankönyvi rozé illat. Kóstolva elsőre telt benyomást kelt, de savai jók, a lustaság meg sem érinti. Precíz, de azért inkább déli stílusú rozé, amelyet jó inni, betölti a szájat. Szép, hosszú, gyümölcsös lecsengés.
Egységár:
1 590 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Tótágas Vörös 2011
A Jackfall ezúttal is nagyot dobbantott: cabernet sauvignon és franc, pici merlot-val kiegészítve, ilyen áron...? Nos, így igaz és a bor mégis tartalmas és csábító, érdekes, meggybefőttes jelleggel, közepes testtel, játékos struktúrával. Induljon a buli, álljon fejre minden!
Egységár:
1 890 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Tótágas Vörös 2013
Lendületes illatvilág, amelyben azonnal fel lehet fedezni a termőhelyet. Friss gyümölcsökkel mutatkozik, úgymint meggy, szeder, áfonya, valamint egy kevés keleti fűszer. Kóstolva finom savkészletet kapunk, karakteres, de nem túlzó tanninszerkezetet, az illatot idéző gyümölcsösséget. Szerkezete inkább feszes, teste közepes, a bor nagyon jól iható, simán meg lehet inni belőle több pohárral is.
Egységár:
1 890 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Duett 2011
Ez egy többségében cabernet sauvignon-ból összeállított, közepesnél picivel teltebb, érett rubin színű bor, szépen halványuló gyűrűvel. Illatában elsőre buja gyümölcsöt mutat, szellőztetéssel ez aszalt szilvává, érett cseresznyévé változik. Közepesnél teltebb test, jó savszerkezet és egyensúly jellemzi. Díszítése hasonló az illattal, ugyancsak megjelenik az illatban érzett bujaság, utána pedig gyümölcsbombává alakul.
Egységár:
1 990 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Duett 2013
Határozott, intenzív illat, amelyből azonnal detektálható a termőhely. Gazdag gyümölcsösség mellett érdekes fűszer csokor: bors, menta, kurkuma, szerecsendió. Kóstolva szép savak tartják az egyensúlyt a moderált alkohollal. Finomra hangolt tanninszerkezet. Nagyon jól iható, már jócskán megközelíthető, de azért még nagyon fiatal bor.
Egységár:
2 580 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Chardonnay Barrique 2011
Halvány arany szín, citrusos, mediterrán illat, mandarinnal, szegfűszeggel, érintésnyi ásványossággal. Kóstolva teljesen betölti a szájat és egy kedves, meleg karakterrel hódít. Közepes savak, selymes struktúra, citrusok és ásványosság. A lecsengése közepesnél hosszabb. Szeretnivaló tétel, jó arányokkal!
Egységár:
2 980 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Chardonnay Barrique 2012
Megjelenése csillogó,olajos, a fajtát szépen megmutató illat. Szájban krémes szerkezet, közepesnél nagyobb test. A lendületes savak mellett, szépen érezni az arányos francia hordóhasználatot. Nem túl sok, épp amennyit az elegancia még megenged. Nagyszerű gasztrobor.
Egységár:
2 980 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Cseresznyés 2012
Intenzív illata kifejezetten meleg hatást kelt, ugyanakkor gyümölcsössége is áradó: érett meggy, szilva és vörösáfonya. Nagyon szép a fűszere, egyszerre található meg benne a zöldfűszer (kakukkfű, rozmaring) és az édesfűszer (szegfűszeg). Kóstolva szájbetöltő, de egyáltalán nem nehézkes szerkezetet kapunk, egyensúlya remek, tanninszerkezete puha, nem kevés, nem sok. Lecsengésében feketecsoki. Fiatal, de már most is jól iható bor.
Egységár:
3 480 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Cabernet Sauvignon 2008
Lendületes, életerős bor. Illatában málna- és áfonyalekvár, szép gyümölcsösség érezhető, a háttérben visszafogott hordóhasználat. Érett, szépen beépült csersavak, gazdag gyümölcsös zamatok, élénk savak. A tétel elért a csúcsára, most kell fogyasztani.
Egységár:
3 880 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Syrah 2011
Illatában eléggé markáns, fajtajelleges tétel, tele fűszerekkel és némi pörkölési karakterrel megspékelve. Elegáns, de határozott illatú. Telt, kerek bor, precíz egyensúllyal, közepes savval és hosszú lecsengéssel.
Egységár:
3 880 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Syrah 2012
Mély, fiatalos rubin szín, lilás széllel. Illata közepesnél intenzívebb, rendkívül precízen gyümölcsös, a meggy kivételes, de van áfonya és szeder is. Kóstolva remek szerkezetet kapunk: semmi nehézkesség, kirobbanó gyümölcs (lásd az illatot), remek savak, arányos alkohol, semmi melegség, alig detektálható hordóvanília. A tannin külön szám: egyszerre puha, csiszolt, de gerinces.
Egységár:
3 880 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Cabernet Franc 2011
Közepesen élénk illatában nagyon szép kavalkád: rengeteg gyümölcsök (vörösáfonya, kékszőlő, málna), érintésnyi gomba, keleti és zöldfűszerek csokorban, finom kis hordóvanília. Kóstolva közepes test, finom, de gerinces tannin, szép savak, feszes, rendkívül precíz összkép. Az illatkavalkád után ízkavalkád. Hűvös, elegáns, de nagyon jól iható bor, egy kis petrolos érintéssel az egyébként hosszú echoban.
Egységár:
3 880 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Cabernet Sauvignon 2011
Szép, egyenletesen telt rubin színű, nagyon vékony, rózsaszínbe hajló gyűrűvel. Illata összetett, elsőre a vanília uralkodik benne, mögötte kókusz, aszalt meggy, aszalt szilva és cédrus jellemzi. Vibráló sav, hosszú és kellemes lecsengéssel. Hosszú eltarthatóság, kitartó potenciál.
Egységár:
3 880 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Chardonnay 2015
Világos szalmasárga színvilág, friss illat, amelyben klassz egyensúlyt mutat a fajta vajassága, a friss gyümölcs és a pici hordóhatás. Kifejezetten csábító, de arányos illat. Kóstolva selymes savkészletet kapunk, jó egyensúlyt, a hordó toast még nem épült be teljesen az ízképbe. Déligyümölcsök, körte, gyógynövények. Ezzel együtt nagyon jó iható és csábító bor, a legvégén egy kis sóssággal.
Egységár:
3 880 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Cabernet Franc 2012
Koncentrált, átláthatatlan rubin, sötét maggal, vastag koronával. Intenzív illatában elsőre egy finom kávés löket érkezik, utána pedig epres, szilvás, aszalt áfonyás jegyek érezhetőek. A hordóhasználat nem túl intenzív, éppen csak jelen van. Szájban főleg gyümölcsös. Tanninjai markánsak, de ezek inkább csak a korty közepét uralják, a savak rendre felülkerekednek. Hosszú, testes, tömény tétel.
Egységár:
3 880 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Cabernet Sauvignon 2012
Közepesen élénk illat friss gyümölcsösséggel, amelybe egy határozott, fajtajelleges vonal játszik be borssal, húsos jelleggel. Várva egyre intenzívebbé válik. Kóstolva lendületes savkészletet érezhetünk, precíz, elegáns szerkezetet, amely a krémesség és a feszesség határán egyensúlyoz. Tanninszerkezete élénk, teste határozott, de a savkészlet okán meg sem érinti a nehézkesség. Nagyon jól használt hordó. Remek, gazdag, hosszú bor egy szép hűvös érintéssel a legvégén.
Egységár:
3 880 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Grand 2007
Illata visszafogott, vaníliás, cseresznyés, lassan megnyíló, ugyanakkor már érett, egyensúlyos is. Szájban a koncentráció ugyan csak közepes, de a feszes szerkezet kifejezetten brunellós érzéseket ád. A pohárban pörgetve szépen felépülő komplexitás. A szépen érett villányi iskolapéldája. Cabernet sauvignon és cabernet franc.
Egységár:
4 480 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Grand 2009
Kiegyensúlyozott illatában meggyes-cseresznyés gyümölcsösség és határtalan fűszeresség érződik. A hordó hatása zamatban erőteljesebb, toast, keserűcsoki, és az illat frissességével kontrasztban inkább aszalt szilvás jelleg tűnik fel. Telt, hosszú, nagy potenciállal rendelkező tétel. Cabernet sauvignon és cabernet franc.
Egységár:
4 480 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Pillangó 2006
Mély rubin szín. Illata lassan bontakozik ki, de aztán elegáns és fűszeres. Szájban tökéletes struktúra jellemzi a bort szép savgerinccel és érett tanninokkal. Aromái között a kakaóbab, olaj és fokföldi ibolya találkoznak. Elegáns szerkezet és aromavilág, hosszú utóíz. 100% cabernet sauvignon. BORIGO 89 pont.
Egységár:
5 980 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Pillangó 2007
Mély, fekete szín. Intenzív illatában érett szeder és hűvös cédrus találkozik. Tartalmas, határozott struktúra komoly testtel és csiszolt tanninszerkezettel. Ízében rengeteg dohány és feketeribizli dominál. Magas potenciállal bíró tétel, hosszú lecsengéssel.
Egységár:
6 980 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Pillangó 2009
Gyönyörű fajtajelleges illat fekete ribizlivel, kevés szederrel, borssal és csillagánizzsal, egy leheletnyi toastossággal a végén. Kóstolva komoly test, szépen lekerekedett tanninok és izgalmas savak. Az ízeket a fekete ribizli vezeti, de némi szilva és szeder is jelen van. A hordóhatás pont megfelelő, csak aláfestésként van jelen a vanília és a bors. A lecsengés hosszú. Komplex, elegáns tétel.
Egységár:
6 980 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Syrah Premium 2009
A pincészet első palackozott Syrah-ja az új telepítésről, szűztermés, éppen ezért hatalmas koncentrációval bír. Mély rubin szín, illatban intenzív fűszeres aromák keverednek szederrel, meggyel és ibolyával. Szép savak, integrálódott selymes tannin bon-bon meggyel, szegfűszeggel, fekete borssal és végül a fekete csoki marad, egész sokáig.
Egységár:
6 980 Ft
Mennyiség: db.

Jackfall Magnum 2005
Illata is érett állapotra utal, megjelentek benne az epres, dzsemes jegyek is, a piros bogyós karakter mellett. Szájban nem tűnik annyira palackérettnek, savai lendületesek, csak a háttérben érződik kissé a tercier karakter. Nagyon jó állapotban van. Cabernet sauvignon és cabernet franc.
Egységár:
9 980 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva