EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Ipacs Szabó István Pincészete
A Vylyan főborászaként is ismert Ipacs Szabó István saját pincészetét 2009-ben alapította Villányban, a Kövesföld dűlőben, ahol első sorban cabernet franc fajtából készíti bort. „ A család nagy örömére, a nászútra félrerakott összegből vettem ezt a szőlőt: „muszáj” volt, első látásra szerelem, ahol a világ számomra kitágul és épp belefér ebbe a másfél hektárba. E kicsiny birtok számunkra azóta is az együttlét, a kihívás, a boldogság újra megújuló jelképe” *

Ipacs Szabó István Inni Jó
Intenzív illatvilág, amelyben a villányi termőhelyi jelleg mellett különös lendület mutatkozik friss feketebogyós gyümölcsösséggel, szép zöldfűszer csokorral és pici hordóhatással kiegészülve. Kóstolva is marad a lendület, szerkezete feszes és precíz, savai nagyon jók, teste közepes, vagy annál picit nagyobb. Nagyon jó inni, nomen est omen! A bor valójában 2014-es, de nem szerepel évjárat a címkén.
Egységár:
2 680 Ft
Mennyiség: db.

Ipacs Szabó István Nászút Helyett 2012
Cabernet Franc alapú házasítás. Elegáns, nem tolakodó illat-és ízvilág, szederrel, szilvával, ropogós cseresznyével, érett meggyel és eperrel. A kis vanília és földesség szépen kiegészíti a visszafogott fűszeres jegyeket (fekete bors és piros fűszerpaprika). Cizellált, puha tannin és jóleső fanyarság a korty végén.
Egységár:
3 950 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva