EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Il Colle Prosecco
A pincészet San Pietro di Felettoban található, mely Conegliano és Valdobbiadene területek szíve, és a Prosecco Superiore DOCG bölcsője. A családi vállalkozást 1978-ban hozták létre, de a kezdetek egészen a 20-as évek elejéig nyúlnak vissza. Ma az "Il Colle" egyet jelent a minőséggel, és jól tükrözi a helyi termelők kiválóságát. A természet iránti szeretet és a minőség iránti elhivatottság arra ösztönözte az "Il Colle"-t, hogy számos technológiai újítást vezessenek be a borászati technológiába, mely megnövekedett termelési mennyiséget eredményez.*

Il Colle Treviso Spumante Brut DOC
Halvány citromsárga színű, apró, de erős habzású a pohárban. Illata frappáns, virágos, picit citrusos. Szájban eléggé karakteres a felhabzása, ami igazán könnyen ihatóvá teszi. Finomra hangolt tétel a mindennapokra.
Egységár:
3 050 Ft
Mennyiség: db.

Il Colle Millesimato Superiore Brut DOCG 2015
Intenzív, nagyon finom habzás, világos, elegáns megjelenés, tartós, pici gyöngyök. Illata direkten gyümölcs: lime, egres, barack. Szájban lendületes és tartós perlázs, finom savszerkezet, arányos édességérzet, könnyed, elegáns struktúra. Nagyon jól iható, precíz és gyümölcsös pezsgő.
Egységár:
4 050 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva