EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Holdvölgy Pincészet
"A Holdvölgy szőlői mind az első osztályú mádi világcsoda történelmi dűlőkbe kapaszkodnak (Holdvölgy, Nyulászó, Becsek, Dorgó-tető, Király, Kakasok, Úrágya). Csak mádi területekkel foglalkozunk 26 hektáron, ami hét dűlőben 22 parcellára oszlik." – mondja Hornyák László szőlész. Ez tudatos policy, hisz’ ma már Mád a borvidék igazi, legdinamikusabban fejlődő mikrorégiója, sőt, centruma. A holdvölgyiek két borcsaládon keresztül fejezik ki a mádiságot: a színes címkés, könnyed, a fiatalokat és a bisztrót-gasztrót megcélzó Hold and Hollón és a Holdvölgy márkán keresztül. Mindkettő prémium kategória.*

Holdvölgy Hold and Hollo Dry 2013
Édes érzettel indít illatban, amelyet alma, körte, és őszibarack gazdagít fehér szirmú virágokkal kiegészítve. Ízében a diszkrét hordófűszerek mellett almás és kekszes vonal dominál, amelyet mézes, narancsos lecsengés követ. Könnyen fogyasztható, dinamikus bor, melynek hosszúságában és egyenes vonalvezetésében rejlik az igazi varázsa. 65% furmint, 30% hárslevelű, 5% sárgamuskotály.
Egységár:
2 590 Ft
Mennyiség: db.

Holdvölgy Hold and Hollo Sweet 2008
Illatában az őszibarack és a narancs jegyek a legmeghatározóbbak, amelyek mellett mandarin és hársfavirág jelenik meg. Ízében folytatódik az őszibarackos fővonal, narancshéj, méz és fahéj hosszan tartó különleges összhangjában.
Egységár:
3 550 Ft
Mennyiség: db.

Holdvölgy Signatura Édes Birtokválogatás 2007
Sokrétű illat mandarinnal, kamillateával, déligyümölcsökkel, papajával, mangóval, ananásszal, dohánnyal és szárított sonkás jegyekkel a háttérben. Közepesnél nagyobb test, szép savgerinc, feszes tanninok. Az ízképben a hordófűszerek gyönyörű aláfestést adnak a szárított gyümölcsöknek, a lecsengésben némi grillázs, dohány és avar is színesíti az összképet.
Egységár:
9 490 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva