EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
BGB-Bauer
Cím:1081 Budapest, Kenyérmező u. 6.
Tel.:+36 20 9471 834
Fax:+36 1 284 9067
email:gbanyai@jackfall.com
Web:-
A BGB-Bauer egyelőre nem is pincészet. Úgy kezdődött, hogy Bányai Gábor Botond, a Jackfall alapítója 2007-es kedvenc hordóiból összeállított egy kisebb tételt, melynek - ősei után - a Bauer nevet adta. A 2009-es évjáratból pedig megszülettett a kisöccs, a BGB, majd 2012-ben a rozé is.*

BGB-Bauer Kékfrankos Rozé 2015
Közepes pinkes színvilág rózsaszínes reflexszel. Illata nagyon vonzó és határozott, egyszerre epres és málnás, ha citrust is akarunk mondani, akkor inkább narancs. Savai szinte tökéletesek, egyszerre lendületes és selymes, de a korty kerek. A bor sokkal inkább a gyümölcsös vonalat képviseli, mint a szikár-ásványost. Nagyon jól iható, és hosszú, kellemes rozé.
Egységár:
800 Ft
Mennyiség: db.

BGB-Bauer Borkrémmel Töltött Kézműves Étcsokoládé 100 g
A Bauer cabernet sauvignon és cabernet franc fűszeres és pikáns ízjegyeivel töltött desszertet, tökéletesen kiegészíti az 54% kakaótartalmú lágy étcsokoládé.
Egységár:
1 490 Ft
Mennyiség: db.

BGB-Bauer Rozé Cuvée 2016
Pinkes színvilág hagymahéj reflexszel. Illata határozott, főleg málnás és cseresznyés. Remek szerkezetű bor, jó savakkal, jó egyensúllyal. Ízeiben teljesen visszaköszönnek az illat részletei, lecsengése pedig kellemesen hosszú. Lendületes, szépen elkészített bor.
Egységár:
1 550 Ft
Mennyiség: db.

BGB-Bauer BGB 2013
Ebben az évjáratban merlot és kékfrankos szerepel a házasításban. Közepesen koncentrált, rubin színű bor, sötét maggal. Illata markáns, főleg a piros bogyós gyümölcsös uralkodnak benne, de némi pihentetés után érezhetünk pörkölési aromákat, illetve pikáns fűszereket. Szájban közepes teltség, vibráló savak és fiatal tanninszerkezet köszön vissza, az ízvilágban a fajtákra jellemző gyümölcsösség árad. Fiatal tétel, amiben bőven van még potenciál.
Egységár:
2 980 Ft
Mennyiség: db.

BGB-Bauer BGB 2009
Illata gyönyörű, komplex, benne minimális hordós jegyek, rengeteg direkt gyümölcs, bors érett dohány, majd málna és eper. Kóstolva bordeaux-i jelleg, vidám savkészlet, komoly test, avaros-lekváros, majd áfonya , kevéske csillagánizs és szegfűszeg, szerecsendió. A lecsengése közepesnél hosszabb, és elképesztően összetett. Minden nap iható, mégis nagytestű bor.
Egységár:
3 980 Ft
Mennyiség: db.

BGB-Bauer Bauer 2007
Ez a bor egy speciális házasítás cabernet sauvignon és cabernet franc fajtákból. A cél az összeállításakor az volt, hogy a gyümölcsösség és finom hordóhatás egyensúlyba kerüljön a hatalmas koncentrációval. Nagytestű, hatalmas potenciált hordozó bor lett, amelyet még sokáig érdemes fektetni.
Egységár:
5 980 Ft
Mennyiség: db.

BGB-Bauer Bauer 2009
Mély rubinszínű bor vastag koronával, színes lecsorgással. Illata határozott, elsőre frissen gyümölcsös, azonban szellőztetéssel palackos érlelésre utaló jegyek jönnek elő. Szájban nagyon vastag, telt, markáns, de érett tanninnal, lekerekedett savakkal. A korty végén a tercier jegyek is előjönnek. Palackérett bor, hosszú lecsengéssel.
Egységár:
5 980 Ft
Mennyiség: db.

BGB-Bauer Bauer Csomag
BGB-BAUER BAUER 2009 & BAUER BORKRÉMMEL TÖLTÖTT KÉZMŰVES ÉTCSOKOLÁDÉ 100 G
Egységár:
6 990 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva