EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Benedek Pince
Cím: 3036 Gyöngyöstarján, Széchenyi út 10.
Tel.: +36 30 7424186
Fax: -
E-mail : benedek.peti@freemail.hu
Web: www.benedekpince.hu
Benedek Péter a Mátrai Borvidék, de nyugodtan mondhatjuk, hogy egész Magyarország egyik legtehetségesebb (tegyük hozzá: legtanultabb) fiatal borásza. Üdítően friss, stílusos fehérborai mellett már hasonló rozé és komoly, hordós tételek is a piacon vannak. Ár-érték arányban verhetetlen.*

Benedek Pince Cserszegi Fűszeres 2016
Lendületes illat klasszikus cserszegi aromákkal: citrus és egres, virágosság és (zöld)fűszeresség, mindez szép egységben. Kóstolva arányos, szép savkészlet, inkább közepes, mint karcsú test, lendületes első korty. Nagyon jól iható, vagány, a feszesség és a krémesség határán balanszírozó bor, melynek hossza is megfelelő.
Egységár:
1 390 Ft
Mennyiség: db.

Benedek Pince Epreskert Sauvignon Blanc 2016
Közepesen élénk, de nagyon szép, illatvilága kifejezetten zöldalmás, egreses vonal, de az érettebb, teltebb vonalból. Kóstolva már egyértelmű a fajta, amit zöldfüves érintésből detektálhatunk. Egyensúlya remek, savai selymesek, tény, lehetnének kicsit élénkebbek. Gazdag bor, amely egész jól megközelíti az ideális Sauvignon Blanc-t.
Egységár:
1 790 Ft
Mennyiség: db.

Benedek Pince Pinot Noir 2014
Avar és őszi hangulat, ásványosság és túlérett meggy az illatban. Kóstolva is az avaros, gombás, meggyes, málnás jegyek vezetnek, a savak szépen tartják a kortyot, a test közepes. Szépen hozza a bor a fajtajegyeket, a lecsengése közepesnél hosszabb, az alkohol kicsit melegít a végén.
Egységár:
1 990 Ft
Mennyiség: db.

Benedek Pince Epreskert Chardonnay 2015
Szalmasárga színvilág, üde, friss gyümölcsösséget mutató illatvilág, amelyben megtalálható az alma, a körte, az egres éppúgy, mint a grapefriut, és a zöldfűszerek. Kóstolva nagyon jó savakat kapunk, elegáns szerkezetet, a friss gyümölcsösség szájban is folytatódik. A legvégén pici mandulakesernye tűnik fel.
Egységár:
1 990 Ft
Mennyiség: db.

Benedek Pince Öregtőkék Hárslevelű 2015
Határozott illatában alma és körte, illetve ugyanezen gyümölcsök párlatai (szinte calvados), gyümölcs virágok (alma, körte és szőlő) érhetők tetten. Szerkezete egyenletes, bár minden kicsit visszafogottnak hat. Kóstoláskor, az illatban már említett, zöld gyümölcsök kavalkádját lehet felfedezni. Mintha friss almalevet kortyolgatnánk.
Egységár:
2 590 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva