EMLÉKEZZ RÁM
Keresés a termékek között:
Kiemelt termékek
Magyar borászatok
Külföldi borászatok
Pezsgők
Párlatok
Kiegészítők
Kiadványok
Termék típusok
 
Bencze Családi Birtok
Bencze István néhány éve még "csak" WSET tanfolyamokra járt, budapesti szoftvermérnökként tervezte a boros jövőt, amely aztán teljesen elragadta. Családi összefogással teremtették meg a birtokot, amely immár 19 hektárra hízott, és az egészet úgy ahogy van öko termelésre állították át. Emellett létrehoztak egy elképesztően szép és aranyos épületegyüttest, ahol vendégeket is fogadnak, amolyan "agriturismo" jelleggel.*

Bencze Birtok Virgo 2014
A finom seprős érleléskor keletkező krémes karaktert és az erjedés után megmaradt cukortartalmat jól ellensúlyozza a magas savtartalom. A szomorú évjárat ellenére különleges fehér pinot noir született.
Egységár:
2 290 Ft
Mennyiség: db.

Bencze Birtok Pinot Noir 2015
Közepesen mély rubin megjelenés, enyhén barnás széllel. Illatában finom fajtajelleg cseresznyével, gyógynövényekkel, érintésnyi fűszeres háttérrel. Kóstolva remek savkészlet, feszes, de csiszolt csersav, érett piros bogyós gyümölcsök garmadája és egy kevés csonthéjas. Fiatal kora ellenére már most is nagy élvezetet nyújt.
Egységár:
3 050 Ft
Mennyiség: db.

Bencze Birtok Riesling 2015
Világos szalmasárga megjelenés, intenzív, egyszerre csábító és kulturált illat, amelyben tobzódnak a gyümölcsök (egres, barack, alma, déligyümik is), de van kamilla és egyéb gyógynövények is. Szájban lendületes, de finom savkészlet, pici édességérzet, finom, légies szerkezet, elegancia. Komoly ásványosság, gyógynövények, pici petrol és gyümölcs. Kivételes, német stílusú, remek bor.
Egységár:
4 090 Ft
Mennyiség: db.


« Vissza a főoldalra
 

A kosár üres

Sidewayz 2010 minden jog fenntartva